Хоће ли нам се вратити „Јунаци нашег доба“

Од 17. децембра на РТС-у се емитује нова серија „Јунаци нашег доба“, сценаристе Синише Павића. Серија је настала у продукцији „Телекома“ Србије и извршној продукцији „Кошутњак филма“, а кроз 20 епизода пратили смо живот породице Чичановић.

Серија је постигла завидне резултате, па је удео у гледаности свих до сада емитованих епизода чак 33,3 одсто, што значи да је сваки трећи гледалац телевизије био уз РТС, а серију је у просеку пратило више од милион и по гледалаца, и прва је на листи најгледанијих емисија у земљи.

Сутра ће бити емитована последња епизода ове серије и наравно да се сви питамо хоће ли бити друге сезоне и да ли ће нам се Чичановићи вратити.

„Видим да је публика окарактерисала ову серију као нешто другачију Павићеву серију. Да је врло инспиративно ово време било за њега и да препознају ликове из своје свакодневице. И мени је на самом читању сценарија било занимљиво да се припремим за улогу, поготову што је улога комплексна. Тако да серија није испунила само очекивања публике, већ је и нама било занимљиво да учествујемо у томе“, истиче Хаџи Ненад Маричић, гостујући у Јутарњем програму.

Исидора Јанковић која у серији тумачи самохрану мајку, Анку Торбицу, каже да је управо сазнала да је Синиша Павић почео да пише нове епизоде, тако да нас сигурно очекује повратак Чичановића.

Биће наставка, нових заплета и расплета, јер ништа се није завршило у овој сезони, а њихови животи се настављају. Маричић очекује и најављује велика изненађења, јер екипа нешто већ и зна, али нешто и не сме да саопшти гледаоцима.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво