Мима Караџић: Моје улоге јесу различите, али су ми очи увек исте

Глумца Милутина Караџића, ових дана гледамо у две серије на РТС-у. Ангажован је у серијама „Група“ и „Бисер Бојане“.

У бројним остварењима, Караџић је улазио у различите ликове, од примерног војника, преко полицајца, до контроверзног бизнисмена. 

Деветог новембра почело је емитовање друге сезоне серије Бисер Бојане.

„Јако је лепо све то замишљено и лепо ће то да тече и ликови ће се развијати. Почело је хладно време и кошава, иде зима, а онда дођете кући и гледате Бисер Бојане, плаже, купаће костиме и знојава мушка тела... Тако се враћамо у лето“, почео је шаљиво разговор, гостујући у Београдској хроници, Мима Караџић.

Говорећи о распону карактера ликова које је током богате каријере тумачио, Караџић каже да је „ликовима давао штошта, али не и боју очију или глас, који остају и припадају глумцу“.

Глумац у серији Група такође тумачи једну од важнијих улога.

„Глумим човека чији је син криминалац. Ту сам тата који је уштогљени лекар, али видећемо... Може то да оде у неком правцу па да тата уђе у криминал“, додао је Караџић.

Додаје да серија Група, попут многих серија из ранијих времена, приказује нашу стварност.

Филм Дарка Бајића Очеви слободе, је најновији пројекат у којем је Караџић ангажован.

Глумац каже да у неким сценама „има 90 година, али да су му очи остале исте“. Коначна реализација филма се очекује следеће године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво