„Успон Скајвокера“ – крај саге све ближи, погледајте финални трејлер

Сага о Скајвокерима, која је почела пре 40 година у четвртој епизоди Звезданих ратова ближи се крају, а финални трејлер за последњи део „Звезданих ратова: Успон Скајвокера“ указује на то да ће крај бити епских размера.

Успон Скајвокера, у којем ће се одиграти коначни обрачун Првог реда и Отпора, требало би да заокружи читаву причи и да јој смислени крај.

„Ушли смо у читав пројекат (последње три епизоде) знајући да мора да постоји крај. Не шалимо се са тиме“, рекао је режисер Џеј Џеј Абрамс.

Успон Скајвокера прати догађаје годину дана после Последњег џедаја. Кајло Рен и Реј се припремају за последњи дуел, док се други јунаци, укључујући Поа Дамерона, Фина и ББ8 обрачунавају са другим снагама Првог реда.

Последњи део саге обележиће и повратак неких култних ликова, попут императора Палпатина и Ленда Калрисијана.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво