Више од хиљаду Бечлија на премијери „Војне академије 5“

Ново остварење српске кинематографије „Војна академија 5“ наишло је на огромно интересовање публике у Бечу, због чега је филм премијерне вечери приказан у чак три сале.

На синоћну премијеру дошло је 1.000 љубитеља Војне академије. Они су уживали у новом филму који је приказао нове авантуре и приче јунака овог филма, који дијаспора путем телевизије може пратити и као серију.

Бечку премијеру увеличали су својим присуством и главни јунак Бојан Перић, као и млада глумица Андреа Ржаничанин, те и извршни продуцент Игор Стојановић.

Након пројекције створио се огромни ред наших земљака који су желели да се сликају са глумцима.

„Мислим да је публика јако задовољна с обзиром да смо им донели срећан завршетак. Напокон се Војна академија завршила неким питањем да ли ће бити наставка. Све смо показали, сваки лик је добио неки свој крај. Мислим да ће бити јако задовољни", истакла је Ржаничанин.

„Након толико година колико радим ову причу сваки пут је нешто другачији филм, нешто ново. Са те стране публика жели још. Никада нисмо поновили исту причу за било ког лика“, указао је Перић.

Упитан колико му је ова серија помогла да у каријери Перић је истакао да је на серији од почетка, и да мисли да је нешто што се емитује на РТС, а онда добије биоскопски наставак сигуран пут, ако радите како треба.

„Мени је ово била одскочна даска. Ово је трећа сезона кака радим на овој серији и нисам могла да пожелим бољу прву улогу. Војна академија је породица која вас најбоље изнесе у овај посао“, додала је Ржаничанин.

У организацији „Адриа филма“, уз подршку спонзора „Мтел Аустрија“ филм Војна академија 5 биће, од недеље, приказиван у више градова у Аустрији и Немачкој.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво