„Џокер“ оборио премијерни октобарски викенд-рекорд

Филм „Џокер“, са Хоакином Финиксом у главној улози, зарадио је 93,5 милиона долара од продаје карата у 4.474 биоскопа у Северној Америци, после премијере током прошлог викенда, чиме је оборен октобарски рекорд на благајнама.

Претходно је филм Веном држао рекорд пошто је, после премијере у октобру прошле године, зарадио 80 милиона долара.

У другим деловима света, Џокер је до сада зарадио 140,5 милиона долара, што значи да је укупно до сада зарадио 234 милиона долара.

Чини се да редитељ и студио који стоје иза филма имају разлога да се радују, пошто је публика похрлила у биоскопе упркос насилној тематици која је довела до повећане безбедности у околини биоскопа, и забране ношења костима при гледању филма, наводе агенције.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво