Нова РТС-ова серија „Група“ стиже на јесен

Серија „Група“ је нова драмска серија РТС-а која се снима у Београду. Замишљена је као амбициозна серија у којој се преплићу жанрови и друштвене групе, а у средишту приче су тинејџери. Уз познате глумце, „Група“ ће представити нова лица, а аутори кажу циљ им је висок – да буду нови „Сиви дом“. Емитовање серије планирано је за јесен 2019. године.

Серија Група нова је драмска серија РТС-а, која прати три узбудљиве приче.

У фокусу прве линије приче је полицајац Гага (Игор Бенчина) кога ће истрага злочина довести до Страхиње (Филип Ђурић), човека за кога сумња да је умешан у убиства.

Криминалац Страхиња који покушава да легализује своје послове уценама и поткупљивањем стожер је друге линије приче, док трећа линија приче прати тинејџера Вању, који ће се стицајем тешких околности наћи између полицајца и криминалца.

Пред Вањом је тежак изазов – којој страни ће се приклонити.

Група није класична полицијска серија о истрази, није слика српског друштва и омладине, нити је чини само љубавни заплет.

Ова сложена драма, реалистична је прича о стварном животу, а породичне недаће, свет градског подземља и свеприсуство савремених технологија, испреплетени су и чврсто повезани.

Серија Група тежи да прошири и продуби слику о условима живота и карактерима главних ликова, што доприноси бољем разумевању тема, ликова, заплета, али доноси и хумор, узбуђење, везивање и проживљавање за гледаоце.

Породица, школа и шири друштвени оквири могу да начине криминалца, али исто тако да створе и хероја. Ко побеђује на крају ове борбе, гледаоци ће сазнати на јесен 2019. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво