Клуни први на листи најплаћенијих глумаца, иако скоро није снимио филм

Иако није снимио филм дуже од годину дана, Џорџ Клуни се нашао на листи најплаћенијих глумаца за 2018. коју је објавио магазин „Форбс“.

Оно што је Клунију (57) донело зараду је продаја његове робне марке – текиле „казамигос“ вреднe 700 милиона долара, на чему је он зарадио око 233 милиона, објављено је на сајту магазина.

Глумац је од почетка јуна 2017. године до 1. јуна ове године зарадио укупно 239 милиона долара.

Друго место на листи заузео је Двејн Џонсон, познат под надимком Рок (Стена), који је зарадио 124 милиона долара, а трећи је Роберт Дауни Џуниор са 81 милионом долара.

Међу најплаћенијима су се нашли и Крис Хемсворт са зарађених 64,5 милиона долара, затим Џеки Чен са 45,5 милиона и Вил Смит који је приходовао 42 милиона долара.

Следе Акшај Кумар са 40,5 милиона долара, Адам Сендлер са 39,5 милиона, Салман Кан са 38,5 милиона и Крис Еванс који је зарадио 34 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво