„Боемска рапсодија“, Рами Малек као Фреди Меркјури

Први трејлер за филм „Боемска рапсодија“, који доноси причу о настанку легендарне британске рок групе „Квин“ и њеном фронтмену Фредију Меркјурију, направио је пометњу међу обожаваоцима легендарних рокера.

„Боемска рапсодија“, Рами Малек као Фреди Меркјури „Боемска рапсодија“, Рами Малек као Фреди Меркјури

Трејлер траје нешто мање од два минута, али је успео да обухвати чувене хитове ове култне рок групе Another One Bites the Dust и We Will Rock You. У трејлеру се види и снимање песме Bohemian Rapsody (Боемска рапсодија), разговоре са продуцентима, као и чувени наступ на „Лајв ејд“ концерту.

Обожаваоци легендарних рокера похрлили су да завире у филм па је трејлер за пет дана од објављивања прегледан више од 10 милиона пута. 

У улози Фредија Меркјурија је Рами Малек, звезда серије Мр Робот,  који невероватно подсећа на енергичног фронтмена групе „Квин“. Малек ће заправо певати у филму, али ће његов глас бити допуњен Фредијевим.

Боемска рапсодија је биографски филм који слави групу „Квин“, њихову музику и изванредног фронтмена Фредија Меркјурија, који је пркошењем и разбијањем стереотипа постао један од најобожаванијих забављача на планети.

Кроз пресек култних песама и револуционарног звука, филм такође прати и метеорски брз развој и успон бенда, укључујући и експлозију тог истог метеора у време када се Фредијев животни стил отео контроли, али и тријумфални повратак концертом на „Лајв ејду“, када је Меркјури, гледајући у очи своју смртну болест, повео бенд у један од најзначајнијих и најфасцинантнијих наступа у историји рок музике.

Уз стално јачање наслеђа бенда, који је увек био више као породица, група „Квин“ у сваком тренутку, па и данас, неисцрпно надахњује бројне сањаре, аутсајдере и љубитеље музике.

Британска премијера филма очекује се крајем октобра, док ће у домаће биоскопе Боемска рапсодија стићи 1. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво