„Маторци" откривају породичне вредности

Ден изненада сазнаје да је отац седмогодиших близанаца. Када преузме бригу о њима, помаже му једино његов најбољи пријатељ, који је подједнака незналица кад је о васпитавању деце реч. Убрзо, њихов живот се претвара у хаос...

„Маторци" (Old Dogs) је породична комедија режисера Волта Бекера, са Џоном Траволтом и Робином Вилијамсом у главним улогама.

Филм говори о два најбоља пријатеља, Чарлију (Траволта) и Дену (Вилијамс), који су истовремено и пословни партнери.

Ден је разведен, а Чарли је стари нежења. Упркос својим годинама, они не цене превише породични живот и уживају у својој слободи.

Једног дана, Денова бивша жена (Кели Престон, Траволтина супруга) се изненадно појави и открије му да заједно имају седмогодишње близанце, сина и ћерку.

Ден и његов најбољи пријатељ Чарли су приморани да преузму бригу о близанцима, баш када су на прагу реализације највећег пословног пројекта којег је њихова фирма икад имала.

Наравно, њихове знање о васпитавању је практично непостојеће, а сваки покушај се претвара у дебакл.

Ипак, на крају ће им старање о деци помоћи да схвате прави значај породице и шта су праве животне вредности.

У филму глуме још и Сет Грин, Мет Дилон, Џастин Лонг и Берни Мек (ово је његов последњи филм, преминуо је раније ове године), а породица Траволта има још једног члана у „Маторцима", пошто је свој филмски деби остварила Ела Блу Траволта, у улози ћерке.

Првобитно, било је планирано да премијера буде у априлу, али је после смрти Бернија Мека померена за 25. новембар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво