„Млад месец" после „Сумрака"

Нова романтична хорор прича „Млад месец" („New Moon") приказује наставак авантура Беле Свон, девојке заљубљене у вампира Едварда. Када је Едвард неочекивано напусти, Бела обнавља пријатељство са другом из детињства. Ускоро је увучена у свет вукодлака, древних непријатеља вампира, а њена лојалност је на тесту...

У наставку изузетно успешног филма „Сумрак", романса између смртнице и вампира поприма нови облик, док Бела Свон (Кристин Стјуарт) улази још дубље у свет натприродног.

Док открива мистерије овог тајновитог света, коме очајнички жели да се придружи, биће у већој опасности него икада.

Убрзо након Белиног осамнаестог рођендана, Едвард Кален (Роберт Петисон) са породицом напушта градић Форкс, да би је заштитио од опасности које су нераскидиво повезане са његовим светом.

Након тога, Бела је усамљена и тужна.

Када јој се изненада догоди незгода, она схвати да јој се Едвардов лик јавља сваки пут када је у ризичним ситуацијама.

Њена жеља да буду заједно водиће је у све веће и веће опасности.

Уз помоћ пријатеља из детињства Џејкоба Блека (Тејлор Лаутнер), Бела поправља стари моторцикл, који треба да јој послужи у авантурама.

Док проводи време са Џејкобом, све више се зближава са њим, да би касније открила да и он има своју натприродну тајну.

После свега, Бела ће сазнати да би нови сусрет са Каленом могао да има фаталне последице...

Овај филм, мешавина драме, хорора, романсе, фантастике и трилера је наставак филма „Сумрак", снимљеног прошле године, који је зарадио више од 380 милиона долара широм света.

Оба наставка, снимљена су на основу књига Стефани Мајер, а за наредну годину је планирана и екранизација трећег наставка ове приче „Помрачење".

Премијера филма „Млад месец" је заказана за 16. новембар у Лос Анђелесу, а редовно приказивање у биоскопима у САД почиње четири дана после тога.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво