„Војна академија 3“ осмог новембра у Центру „Сава“

Филм „Војна академија 3 – нови почетак“ у режији Дејана Зечевића биће премијерно приказан осмог новембра у Центру „Сава“, деветог новембра у биоскопу „Синеплекс“ у Нишу, а дан касније у „Арена синеплексу“ у Новом Саду.

Генерација кадета које су гледаоци упознали и заволели гледајући серију Војна академија на РТС-у наставља своје авантуре, а радња филма се дешава две године пошто су дипломирали.  

Њихове професионалне обавезе преплићу се са приватним проблемима и искушењима, а истовремено почиње упис нових кандидата на Војну академију.

Међу њима се издвајају Груја (Ђорђе Стојковић) и Буги (Вучић Перовић), два нераздвојна друга, Ика (Славен Дошло), суперинтелигентни бунтовник, шармантна брбљивица Цеца (Анђела Јовановић), тајанствена и помало усамљена Анђела (Андреа Ржаничанин) и Маша (Гордана Пауновић), девојка која на Академији види бег од посесивне мајке.

Наставак Војне академије доноси нове професионалне и љубавне заплете и преплиће судбине јунака једне од најгледанијих серија.

У официрским униформама сада су Бојан Перић, Радован Вујовић, Иван Михаиловић, Бранко Јанковић, Јелисавета Орашанин, Тијана Печенчић, Драгана Дабовић, Тамара Драгичевић.

Играју и Љубомир Бандовић, Небојша Миловановић, Милош Тимотијевић, Олга Одановић, Ивана Михић, Младен Нелевић, Оливера Викторовић, Предраг Смиљковић, Милица Михајловић, Јелица Сретеновић, Горан Радаковић, Миодраг Мики Крстовић, Зинаида Дедакин, Слободан Тешић, Ненад Ћирић, Бранка Шелић, Татјана Венчеловски.

Сценарио по мотивима приче Гордана Михића написао је Бобан Јевтић, косценариста је Милан Коњовић, а продуцент Небојша Неле Гарић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво