„Прљави" тужилац и надобудни новинар

Трилер „Изван сваке сумње" говори о младом новинару који прибегава екстремним методама да би разоткрио непоштеног тужиоца са политичким амбицијама. Филм је римејк истоименог остварења Фрица Ланга, а премијера у Србији биће на „Синеманији" 5. новембра.

Успешни државни тужилац Мартин Хантер (Мајкл Даглас) има беспрекоран учинак у осуђивању криминалаца, што му подиже шансе на предстојећим изборима за гувернера.

Али, када млади амбициозни новинар Си Џеј Николас (Џеси Меткалф) почне да истражује његову каријеру, схвати да је Хантер манипулисао доказима, како би био сигуран да ће пресуде бити у његову корист.

Николас се затим упушта у „игру мачке и миша" са Хантером, јер „подмеће" себе као осумњиченог за убиство, како би ухватио непоштеног тужиоца „на делу".

Његова девојка Ела Кристал (Амбер Тамблин), која такође ради за Тужилаштво, не зна за тај тајни подухват.

Помоћница тужиоца ће се убрзо наћи „између две ватре".

Док се гомилају докази против обојице, Елин живот ће бити угрожен када открије инкриминишуће доказе, који ће „у њене руке" ставити Си Џејеву невиност и Хантерову репутацију.

Овај филм је римејк истоименог остварења Фрица Ланга из 1956. године.

Критичари сматрају да нова верзија режисера и сценаристе Питера Хајмса не успева да се приближи уметничкој вредности оригинала, који осуђује употребу смртне казне у правном систему САД.

Српска премијера филма „Изван сваке сумње" заказана је за 5. новембар, у оквиру „Синеманије".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво