Читај ми!

Велики повратак Мери Попинс!

Више од пола века откако је свет упознао Мери Попинс, „Дизни“ је одлучио да даму са кишобраном која је освојила срца гледалаца врати на велике екране, опет у виду мјузикла.

У филму снимљеном 1964. године главне улоге тумачили су Џули Ендруз, која је награђена Оскаром за ову улогу, и Дик ван Дајк, који су заразили публику својим плесачким и певачким умећима.

Нови догађаји биће смештени у период двадесетак година после оних у првобитној верзији из 1964. године, а сама прича биће базирана на књигама о Мери Попинс књижевнице Памеле Линдон Траверс.

И даље није познато ко ће добити главну улогу у филму, али је познато да ће Роб Маршал, који је режирао Пирате са Кариба водити цео пројекат.

Кад је реч о новим песмама, за њих ће бити задужени Марк Шајман и Скот Витман, а сценарио пише Дејвид Маги, који је писао сценарио за Пијев живот.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво