Читај ми!

„Бела лађа“ бацила сидро

Пловидба серије „Бела лађа“ је завршена, а публика вечерас има прилику да погледа последњу епизоду. Аутор Синиша Павић сматра да је прича заокружена.

Шеста сезона серије Бела лађа завршава се вечерас. Од 2006. снимљено је 90 епизода, које су са великим успехом приказиване на РТС-у. Аутор Синиша Павић каже да је прича заокружена.

„Ја сам увек завршавао своје серије када стекнем осећај да сам причу исцрпео и довео до неког логичног краја. Тако је било и са Бољим животом", изјавио је Павић.

„Са овом серијом, такође имам осећај да само завршили причу и да су се актери коначно дочекали беле лађе као свој циља и као места са којег могу да утичу не само на своје судбине него и на наше."

Аутор серије је такође истакао да су бројни проблеми пратили Белу лађу.

„Нестајали су глумци на почетку, неко није ушао у серију за кога је писана улога, неки су отишли из серије Божјом вољом као Заблаћански, остао сам без два главна глумца на крају, дакле Петра Краља који је преминуо и главног глумца који је сам отишао."

Павић је задовољан што је серију успешно довео до краја, а коначну оцену ће дати гледаоци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво