Читај ми!

Савети за опремање вашег првог стана

Купили сте ваш први стан? То су одличне вести и честитамо. Сада је време за онај лепши део процеса, а то је уређење стана. Како бисте кроз њега прошли без много стреса и беспотребног трошења новца, важно је да направите списак ствари које су вам потребне у вашем новом дому.

На овај начин нећете подлећи еуфорији када уђете у салон намештаја и успећете да купите баш оно што вам треба. Најважније ставке на том списку ћемо поменути у наставку нашег текста, а оне су уједно и оне на које треба гледати као значајну инвестицију и бирати их паметно.

Кључни комад намештаја у дневној соби који сви прво виде

Да ли сте размишљали о томе шта прво упадне у очи вашим гостима када уђу у дневни боравак? То је, наравно, гарнитура за седење, угаона гарнитура, двосед или тросед - зависи од величине простора и афинитета домаћина. Овај највећи и најважнији комад намештаја, са којим сви остали елементи треба да буду у складу, због свог значаја треба пажљиво бирати.

Уколико сте срећник, који је купио велики стан или кућу и има баш пуно простора у дневном боравку, онда без размишљања треба да одаберете угаону гарнитуру. Она је практичан и удобан комад намештаја, који ће се сјајно уклопити у све потребе вашег дома. Било да свако вече гледате ТВ са породицом или волите да окупите пријатеље у дневном боравку, на угаоној гарнитури увек има довољно места за седење.

За мањи стан, троседи, могу бити одлично решење, јер не заузимају много простора и могу да послуже и као додатни кревет за спавање. Увек практичан, елегантан и када је то потребно минималистички комад намештаја – тросед је увек одлично решење које се уклапа у све стилове. На тржишту можете пронаћи минималистичке моделе, који се у све уклапају, али и оне који својим изгледом могу да се уклопе у раскошни барокни стил.

За добар сан је потребан добар душек

Следећа просторија о којој треба да размишљате је свакако спаваћа соба. У вашој оази мира, добар сан и опуштање треба да буду најважнији приоритети, јер ипак трећину живота проводимо у кревету.

А да би сан био квалитетан, важно је одабрати удобан душек за кревет. Он не сме да буде ни превише мекан, ни превише тврд и треба да буде израђен од хипоалергијских материјала. Када осигурате себи миран и квалитетан сан, онда можете да размишљате и о декорацији спаваће собе.

Фотеља за велике и мале снове

О уређењу ентеријера и бирању декорације можете квалитетно размислити уколико се сместите у неку удобну фотељу. Она може да буде део ваше дневне собе, али исто тако може да буде и омиљени комад намештаја у вашој спаваћој соби.

Поставите је поред великог прозора или врата од терасе и удобно се сместите да прелистате часопис о уређењу дома, прочитате неколико страница омиљене књиге или једноставно се одморите од планирања буџета за уређење новог стана.

Све за ваш дом пронађите у салонима намештаја Далас

Угаоне гарнитуре, троседи, фотеље и душеци за кревет јесу велике и важне инвестиције у које треба уложити новац када се купују. Како је намера да ови комади намештаја дуже времена остану у вашем дому, важно је да бирате оне који су направљени од квалитетних материјала и који имају безвременски дизајн.

Баш такве комаде намештаја можете пронаћи у салоним намештаја Даллас (Београд ТЦ Змај и ТЦ Галерија, Нови Пазар, Нови Сад и Тутин) и на сајту dalasnamestaj.com.

Понуда намештаја прилагођена је потребама купаца, па ћете сасвим сигурно пронаћи нешто по вашем укусу и у складу са вашим буџетом.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво