Читај ми!

Ако размишљате о летовању у Србији, Копаоник вас чека

У понедељак ће се знати више детаља о пријављивању за ваучере за летовање у Србији. Зна се да ће моћи да их искористи 200.000 грађана и да ће њихова вредност бити троструко већа – 15.000 динара. Једна од дестинација на којој можете да искористите државну субвенцију за одмор је Копаоник где је управо отворена летња сезона.

Туристи нису чекали свечано орварање сезоне већ су увелико запосели копаончке падине и уживају у свему што планина нуди.

„Сви који одлуче да лето проведу на планини, на Копонику могу да уживају у вожњи жичаром и да се опробају у планинском бициклизму. Ту су и адреналински садржаји, попут оба на шинама, зиплајн и авантура парк“, каже Ана Јовановић из „Скијалишта Србије“.

Хотелијери су некада били задовољни ако су им објекти полупопуњени.

„У овом моменту капацитети су у потпуности попуњени, очекујемо и добро лето, нарочито викенде, припремили смо богату понуду, тако да су спремни промотивни пакети, нарочито за породице са малом децом, ту су кампови за децу и бројни други садржаји који ће привући велики број наших гостију“, истиче Светлана Костић из хотела „Гранд“.

Домаћи туристи последњих година радо путују по Србији. Млади предњаче. Нема краја Србије који није нашао место на њиховим Инстаграм профилима. Захваљујући ваучерима, туристичка места у Србији су још приступачнија гостима.

Копаоник је на добром путу да постане целогодишње туристичко одредиште. Лета су у градовима постала неподношљиво врела, а на планини су дани пријатно топли и ноћи свежије.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво