Читај ми!

Лав – неочекивани гост на пикнику у Африци

Група туриста у Националном парку Кригер у Јужној Африци одлучила је да направи мали излет у дивљину. Све их је изненадио незвани гост – лав.

Крис Телјор, сафари водич који је повео групу, одрастао је у Африци и познаје навике људи и животиња у Националном парку Кригер.

На обали реке Сенд, Тејлор и његови пријатељи поставили су сто са грицкалицама и пићем. Са друге стране реке појавио се мужјак лава, али нико није бринуо, јер је река на том месту широка и пуна вегетације, а и лав је на око 50 метара од нас, истакао је Крис Тејлор.

Седели смо и посматрали лава док је полако корачао низ корито реке ка нама. Срећом, сви смо безбедно седели у возилу које нам је омогућило да уживамо у крајње необичном призору, лава који се пробија до нашег стола укусних грицкалица и ледено хладних напитака који је постављен само неколико тренутака раније.

Лав је одлучио да се приближи као незвани гост пикнику. Привучен аромом сушеног говеђег меса, шампањцем и џином, лав се није послужио већ се окренуо и отишао у грмље.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво