Наг мушкарац јури дивљу свињу која му је украла лаптоп

Сусрети са дивљом свињом нису реткост у Немачкој. Неименовани мушкарац сунчао се на језеру западно од Берлина, када је вепар, који је чест у престоници Немачке, „украо“ кесу нудисти и натерао га да трчи за њом пред десетинама посетилаца.

Постоји неколико плажа и језера широм Немачке које људима омогућавају да пливају или се сунчају без одеће као део културе тела.

На берлинском излетишту за нудисте дошло је до инцидента, када су дивља свиња и два младунца украла пластичну кесу у којој се налазио лаптоп једног од посетилаца излетишта.

Човек коме су дивље свиње отеле кесу са лаптопом потрчао је за њима, а на излетишту је било двадесетак посетилаца, који су посматрали човека који је успео да „отме“ своје ствари.

Сусрети са дивљом свињом нису реткост у Немачкој. Прошле године европска статистичка агенција „Еуростат“ саопштила је да у ЕУ има око 150 милиона дивљих свиња, а 40 одсто њих може да се нађе у Шпанији и Немачкој.

У јануару 2019. године Данска је чак започела подизање зида од 70 километара дуж своје границе са Немачком у покушају да спречи дивље свиње да прелазе границу.

На фотографијама које су се појавиле на друштвеним мрежама, види се наг мушкарац средњих година који трчи за дивљим свињама.

То није први пут да животиње краду ствари од људи. У Берлину је откривена лисица која је крала људима ципеле и папуче које су остављали у баштама.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(петак, 07. авг 2020, 20:12) - anonymous [нерегистровани]

Берлин...

Мени су у Берлину двапут украли лаптоп. (Жива истина.) Мислим да то нису урадиле свиње, али ето шта се дешава кад свиње виде како се људи понашају и почну да опонашају.

(петак, 07. авг 2020, 17:47) - anonymousneimenovani [нерегистровани]

vepar

sretan je sto vepar bezi mogao bi da se okrene i napadne golisana

(петак, 07. авг 2020, 17:10) - Mario [нерегистровани]

Hahaha

Ko Asteriks i Obeliks xD

(петак, 07. авг 2020, 16:51) - anonymous [нерегистровани]

Eeee...

Što bih volela da je vest iz Srbije.

(петак, 07. авг 2020, 16:42) - anonymous [нерегистровани]

E svašta

Ma pusti gaće, gde mu je maska ?