Читај ми!

Стиже еволуција софтверски дефинисане инфраструктуре за контејнерска окружења

На Веритас Технолоџиc конференцији „KubeCon+CloudNativeCon North America 2021“ најављена је наредна еволуција InfoScale-а, водећег софтверски дефинисаног решења за доступност инфраструктуре, које ће омогућити корисницима да имплементирају InfoScale као контејнере на платформама које изворно подржавају Kubernete, укључујући Red Hat OpenShift.

Изворна имплементација олакшаће да се омогући висока доступност, трајно складиштење и оптимизација складиштења критичних радних оптерећења предвиђених за Kubernete.

„Kонтејнеризација доноси револуцију у дата центре, омогућавајући апликацијама да рашире и сажму своје процесорске капацитете по потреби, како би се снизили трошкови и обезбедило скалирање ресурса“, рекао је Kартхик Рамамурти, потпредседник за управљање производима из поменуте компаније.

Међутим, многе организације оклевају да предности контејнеризације искористе на критичним апликацијама које су се историјски ослањале на трајно складиштење података.

InfoScale имплементација сa изворном подршком за Kubernete ће испоручити функције које су организацијама потребне да са самопоуздањем мигрирају своје најважније апликације у окружења као што је OpenShift.

Ово доноси револуцију компанијама које желе да скину помоћне точкове са својих Kубернетес инсталација и реализују предности тамо где су заиста битне.

Еволуција ће почети с верзијом InfoScale 8, која ће бити доступна ове године и омогућавати пословним клијентима и ДевОпс инжењерима да примене следеће InfoScale функције у форми контејнера.

Софтверски дефинисане класе волумена за трајно складиштење, динамичко и статичко обезбеђивање трајних складишта, нереметеће скалирање трајних волумена, нереметећа миграција трајних волумена, РЕСТ АПИ-ји за интеграцију трећих страна, трајни снимци волумена и управљање животним циклусом контејнера.

InfoScale 8 ће такође бити први пут да производ буде доступан као Red Hat сертификована контејнерска апликација и Red Hat OpenShift сертификовани оператер који је доступан у каталогу Red Hat екосистема са инсталацијом на један клик.

„Veritas InfoScale 8 додаје сертификовану опцију за купце који желе додатне слојеве жилавости и оптимизације складиштења за своја OpenShift окружења“, каже Џо Фернандес, виши потпредседник групе за пословање платорми. 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво