Читај ми!

Бесплатна дигитална конференција за родитеље на Јутјуб каналу Саветовалишта Бебирон

Овог викенда, 5. и 6. децембра, одржаће се бесплатна дигитална конференција Саветовалишта Бебирон намењена садашњим и будућим родитељима у Србији.

Током два дана сви заинтересовани ће имати прилику да погледају предавања врхунских стручњака на Јутјуб каналу Саветовалишта Бебирон и да поставе питања везана за трудноћу, порођај, негу и исхрану беба и деце.

Први дан конференције је посвећен трудноћи. Учествоваће гинеколог Урош Равилић на тему физиологије трудноће кроз триместре.

Урош Равилић говориће о обавезним прегледима и контролама, као и о близаначкој трудноћи. О исхрани у трудноћи и током дојења бебе говориће мр. сци. мед. др Игор Димитријев. Психијатар прим. др Слободан Симић говориће о улози тате у трудноћи и током порођаја.

Други дан је посвећен порођају, раном расту и развоју деце. Гинеколог др Маја Милојевић одржаће предавање на тему како препознати прве знаке порођаја, које су све фазе порођаја, даће појашњење о порођају са епидуралом и о царском резу.

Неонатолог др Владан Милојевић говориће о правилном дојењу и значају мајчиног млека. Затим ће на располагању родитељима бити признати београдски педијатар др Марија Петрић, током чијег предавања ће труднице сазнати како се правилно припремити за први бебин дан у кући, као и које су најчешће заблуде родитеља у вези са бебама.

Патронажна сестра Саветовалишта Бебирон ће свим младим родитељима, својим саветима, помоћи око најчешћих проблема у вези са купањем и пресвлачењем бебе.

На крају конференције, логопед др сци. мед. Наташа Д. Чабаркапа ће својим саветима помоћи родитељима да на правилан начин помогну својој деци у развоју њиховог говора. Оба дана конференција почиње у 11 часова.

Саветовалиште Бебирон је непрофитна организација, јединствено дигитално Стручно саветовалиште намењено трудницама, мамама, татама, бакама, као и свима онима који са пуно љубави и пажње брину о својим бебама.

Савете могу добити од тима педијатара, гинеколога и патронажних сестара, током 24 часа, свих 365 дана у години, путем друштвених мрежа. 

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво