„Костин тим“ најбољи, шоу напуштају Мира и Боле

Тим повратника победио вечерас, а најмање гласова гледалаца и чланова жирија у првом полуфиналу шоу-програма „Ја могу све“ добио плесни пар који чине Мира и Боле. Од вечерас па све до краја шоу иде уживо.

23.59 - Победио новоформирани „Костин тим“, који је одлуку о избору коме ће припасти награда од 1.000 евра препустио Мири и Болету, јер „никада нису победили“. Леп гест за крај.

23.51 - Шоу-програм „Ја могу све“ напуштају Мира и Боле. 

23.35 - Гласање гледалаца је завршено. За који минут ћемо сазнати који од седам тимова дефинитивно напушта такмичење... На реду су чланови жирија!

23.20 - Гласање је управо почело – гледаоци то могу учинити СМС-ом, тачније слањем редног броја такмичара којем желе да дају глас, на број 1344, у наредних 15 минута.  

23.15 - Мира и Боле плешу уз Let's Face The Music And Dance. Рамбо сматра ово професионалним наступом. Драго му је што их је препознао одмах и узео у тим. Најбољи њиховн наступ до сада. Даници је све океј. Жики је чаролија, одлично. Костја сматра да је „њихова авантура“ успела.

23.05 - Најмлађе такмичарке – „Пахуљице“ – су изабрале легендарну Ленонову песму Imaginе. Даница је одушевљена њиховом озбиљношћу. Захвалила им се за овај ужитак. Рамбо се сложио са Даницом и препоручио свима да прочитају текст песме. Жика је истакао да присуствује рађању уметника. Константин: „Како сте лепе!“.

22.56 - Теодора ће наредних минута бити Калиопи. Овације у студију за њен наступ. Костја се слаже да је било јако добро. Хвали њене велике могућности. Даница додаје да је Теодора све боља из емисије у емисију. Извела је нешто што је јако захтевно и моћно. Рамбо је кратко рекао: „Стварно јако добро“. Жики је било фасцинантно за неког ко има 14 година!

22.43 - Муштулук управо стиже од „Бенда и вокала“, најбројније групе у емисији... Прелазе на Јутро је. Даница би више волела да није био у питању медли, и да је био њихов јачи, мање раштркан наступ у питању. Рамбо се нашалио да би могли да наступају по дискотекама у Аустрији. Жика је уживао у сплету песама и игара. Председнику жирија се допала њихова енергија, предвиђа им велику каријеру.

22.28 - Кристина и Мирјана су нас одвеле на карипска острва. Ни мање ни више него међу Пирате са Кариба, нумером Dead Man's Chest. Даница је очекивала само још да се појави Џони Деп, толико се уживела. Одличне су биле – овај пар је приказао велики играчки дијапазон, истиче Костјуков. Жика се сложио са Костјом, и додао како је Кристина у ових 11 емисија расла у праву играчицу. Рамбо је опчињен... Гледао их је „као лабудове на Женевском језеру“.

22.21 - Каћуша „До последњег даха“! Оне су увек на нивоу задатка, сматра Даница. Костја хвали наступ и Соњу Лапатанов. Нашалио се како ипак „има тога у њему“, мислећи на чувену руску песму. Рамбо каже да после овога иде у Русију!

22.10 - Бети, Бошко, Борис и Сара – тим „Константни“ како су се симпатично назвали, је на сцени. Footloose, нумера из филма старог 30 година, оставља сјајан утисак на публику. И председник жирија наступио са тимом! Чекамо жири. Али прво Даница да тестира Константинове плесачке квалитете. Жика каже да ништа мање од овога није ни очекивао. Даница хвали Костју. Рамбо сматра да је ово спој Холивуда и Баљшој театра!

22.04 - Вечерашње полуфинале почиње честитком српској ватерполо репрезентацији на победи над Хрватском на ЕП у Београду. Водитељка Драгана Косјерина затим најавила да ће неко морати вечерас дефинитивно да испадне. Следи наступ новог, повратничког, Константиновог тима, названог „Тим Коста“.

Нова правила од вечерас. Из сваког тима је испао по један такмичар тако да сада ментори имају по два.

Бети Ђорђевић, Бошко Дудварски и Сара и Борис враћени су у игру и имају новог ментора, Константина Костјукова, председника жирија.

Ја могу све

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири бира најбољег такмичара, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

На самом крају, у последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво