Било је ово Бетино вече!

Насмејана Бети Ђорђевић вечерас блистала, што јој је донело и победу у шоу-програму „Ја могу све“. Награду од 1.000 евра даће Геронтолошком центру „Београд“.

23.18 – Бети Ђорђевић је победница седме емисије Ја могу све, са 99 поена!

23.04 – У току је гласање. Максимални број поена деле Бети Ђорђевић, Кристина и Мира, „Пахуљице“, Теодора и Сара и Борис. Представници деце су 12 поена дали Бошку. Одрасли су максималан број дали Бети. Такмичари вечерас добијају и поене које су освојили у менторским тимовима.

22.55 – Сара и Борис певају Лутку од С.А.Р.С-а. А онда се Сара претвара у Нину Бадрић... Такви као ти. Костја мисли да се лепо допуњују. Рамбо каже да лепо певају и слажу гласове. Даница каже да су млади и много желе, што је довољно. Жики су слатки. Поново четири дванаестице.

22.45 – Теодорин самостални наступ је на реду. На сцени се појављује Бруно Марс! Наравно, 14-годишња Теодора изводи песму Uptown Funk. Рамбо каже да ће сачекати 3, 4 године и да је води с њима на турнеју. Жика поносно истиче из чијег је Теодора тима. Костја је то препознао по фризури! Честитке упућује свима, посебно играчима и кореографу. Дванаест од свих чланова жирија, максималних 48 поена.

22.30 – Време је за „Тим Рамбо “. Бети је прва на сцени. Рамбо је из позадине прати на гитари. Стижу и Боле и Мира, Кристина и Мира... Love for Sale. Све се дешава у „Рамбовом џез бару“. Даница истиче да је познат као џентлмен, и да се диви тиму који је код Рамба јер је он толико препотентан. Лепа замишљена игра, рекла је на крају. Жика је за разлику од Данице чуо Рамбову гитару и било му је чаробно. Константин мисли да је Рамбо био врло опрезан, са великим поштовањем према свом тиму, али му замера што га издваја сјајно одело. „Очекивана“ осмица од Данице, од Жике 12, од Костје 12, 32 поена за тим.

22.21 – „Пахуљице“ сад Чувају овце. Даница је поносна на њих. Рамбо једно време није разумео текст, али су му преслатке. Костја каже да су их све ошишале мале чобанице. Жики је све било како треба. Четири дванаестице – 48 поена.

22.15 – Боле и Мира су вечерас Џон Траволта и Оливија Њутн Џон – Тhe One That I Want из Бриљантина. Рамбу су симпатични, уносе оптимизам. Мири ово највише лежи, сматра Костја. Динамични и темпераментним довољно да уживамо, додаје Даница. Жики је све било фантастично. Рамбо 10, Даница 12, Жика 12, Костја 10, укупно 44.

22.06 – Бошко „као Чола“ и „До последњег даха“ изводе Загрли ме. Осећај мере, као бал, каже Рамбо. Ужасно тешка песма за певање, додаје. Жика мисли да су изванредни, Бошко је „коначно нашао своје друштво“. Даница је пресрећна и презадовољна њиховим наступом. Костја је данас збуњен, не зна да ли да посматра све ово као шоу или професионално. Рамбо Бошку даје 10, Даница 12, Жика 12, Костја 10, укупно 44. „До последњег даха“ су добили два поена више.

21.45 – „Тим Жика“ је на сцени! „Бенд и вокали“, Теодора, Сара и Борис... А онда и Жика лично... у црвеној хаљини! Публика скандира његово име. Драгана их исправља: „Живка“. Прави је ментор, сигурна је Даница. Рамбу личи на Рахелу Ферари. Тера Жику да направи комедију на РТС-у и каже да је „изврсна менторка.“ Костја се шали да од Жикиног изласка на сцену ништа друго није могао да види, не зна шта се дешавало на сцени. Максималних 36 поена од жирија.

21.37 – Кристина и Мира праве „револуцију“ на сцени! Плесна тачка уз Revolution. Оцењивање креће од Костје јер је ово његова област. Виде се могућности и индивидуалност, одлично, каже председник жирија. Даница похваљује њихово ношење са професионалцима. Рамбу је ово поучно – фокусираност на плес, што не покушавају да мешају жанрове. Жика се пита да ли ово видео или сањао? Изванредно! Такве су и оцене, 48 поена.

21.29Јутро ће променити све, тврди Бети Ђорђевић, певајући велики хит „Индекса“. Прелази на Бај, бај, бај, Бисере Велетанлић. Она влада сценом, каже Рамбо, она је Холивуд и треба је спречити да „одлепрша“. Даница је приметила да је Бетин осмех прешао и на тело и певање и плес. Константин у наступу види прави концерт и захваљује се што могу да присуствују. Жика има само речи хвале, такође. Четири дванаестице говоре све – 48 поена.

21.20 – „Бенд и вокали“ певају чувени „Чорбин“ хит Пекар, лекар, апотекар. Даници су били дивни, свака част, каже. Рамбо им скреће пажњу да је песма сетна, и волео би да су је мало оплеменили, а не „препричали“. Костја им честита, бољи су него прошли пут. Рамбо поново даје осмицу, Жика, Даница и Костја по максималних 12 – 44 поена.

21.11 – Чека се оцена жирија. Ово је све лепо, али није по његовом укусу, јер је Даница у центру пажње, сматра Рамбо. Због гледања у Даницу му је промакао и бели коњ на сцени, нашалио се. Жика је задовољан, њему Даница сија. Посебно га је одушевила шпага. Костја каже да је Даница одлично повела своју екипу. Оцене за „Тим Даница“: 8 од Рамба, 12 од Жике, 12 од Константина, укупно 32.

21.07 – „Тим Даница“ поново... „Пахуљицe“, Бошко и Аnother Brick in the Wall. Френетичан аплауз публике – Даница је лако извела своју чувену шпагу!

21.02 – Спектакл је почео! На сцену излази први менторски тим на челу са Даницом Максимовић. Бошко, Даница и „До последњег даха“ изводе нумеру То је била љубав, из филма Цигани лете у небо.

Рамбо је ментор групе коју чине: Бети Ђорђевић, Кристина и Мира, и Мира и Боле. Даница предводи Бошка Дудварског, групу „До последњег даха“ и „Пахуљице“. А код Жике су „Бенд и вокали“, Теодора Станковић и Сара и Борис.

Дакле, после врло озбиљних припрема, ментори ће вечерас наступити са својим тимовима.

Како ће се снаћи такмичари, али и Даница, Жика и Рамбо гледајте од 21 час на Првом програму РТС-а.

„Ја могу све“

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири бира најбољег такмичара, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво