Читај ми!

Видео-игра PES мења име у eFootball и постаје бесплатна

Јапанска компанија „Конами“ је објавила да се популарна видео-игра PES (Pro Evolution Soccer) укида и да њихова дугогодишња фудбалска серија добија ново име и правац. PES ће заменити „eFootball” који ће бити искључиво дигитална, бесплатна игра која стиже на конзоле, али и на персоналне рачунаре.

Фудбалске видео-игре угледне јапанске компаније „Конами“ појавиле су се под именом Winning 11, а затим 2001. године постају Pro Evolution Soccer, која је дуго, посебно 2000-их била, по многима, много боља од видео-игре ФИФА.

Игра eFootball биће доступна већ од јесени, а очекују се и верзије за иОС и Андроид. Још се не зна да ли ће у њој моћи да уживају и корисници „Нинтендове“ ручне конзоле Свич.

До зиме ће све верзије игре подржавати крос-плеј, али ће играчи мобилних верзија мирати да користе контролере да би играли против играча који користе конзоле и персоналне рачунаре.

Ради се о огромном и значајном потезу „Конамија“ који укључује и прелаз са FOX Enginea на нови изграђен на Анриалу 4 (Unreal 4). Изгледа да ће све верзије игре бити функционално исте, што би могло да значи да ће и веома успешни ПЕС Мобајл бити укинут или замењен.

Продуцент серије и дугогодишњи програмер ПЕС-а, Сејтаро Кимура, наводи да ће eFootball добијати редовне надоградње и да више неће излазити годишње верзије које се плаћају, већ ће игра добијати бесплатне годишње надоградње за нове сезоне.

На почетку ће eFootball нудити егзибиционе мечеве, и моћи ће да се бира између девет клубова. Касније ће се појавити и други модови који ће се плаћати. Такође, још није познато шта ће бити са опцијом Мај клаб, али се претпоставља да ће га заменити неименовани Тим билдинг мод.
Не зна се ни како ће се додавати нови тимови у игру и како ће функционисати eFootball модови и монетизација, мада су из „Конамија“ објавили распоред планова за подршку игри након покретања.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво