Читај ми!

Твитер и Фејсбук председничке налоге пребацују на Бајдена на дан инаугурације

„Твитер“ ће пребацити налог @POTUS на новоизабраног председника Џоа Бајдена чим буде положио заклетву на дан инаугурације. И компанија „Фејсбук“ најављује трансфер налога на мрежама „Фејсбук“ и „Инстаграм“.

„'Твитер' се активно припрема да подржи транзицију званичних налога Беле куће 20. јануара 2021. Као што смо то урадили 2017. године, и сада се процес одвија уз сарадњу са америчким Националним бироом за документацију и историјске списе“, навео је представник „Твитера“ у изјави за портал The Verge.

Други председнички налози укључујући @whitehouse, @VP (налог потпредседника САД) и @FLOTUS (налог прве даме САД) такође ће бити пренесени на нове кориснике, јавља Политико.

Садржај са налога ће пре пребацивања бити архивирани као што је то учињено у случају некадашњег председничког налога Барака Обаме, а налози које ће се користити убудуће показиваће да немају објављен садржај.

Доналд Трамп наставиће да користи лични налог @realDonaldTrump и након инаугурације Џоа Бајдена, али ће налог изгубити привилегије посебног обезбеђивања које је имао док је Трамп био један од светских лидера.

У „Фејсбуку“ су такође најавили да ће званични налог председника САД бити пребачен на нову администрацију.

„Радили смо 2017. године са обе администрације – Обамином и Трамповом, да бисмо били сигурни да ће пребацивање налога на Фејсбуку и Инстаграму протећи без проблема и очекујемо да ће тако бити и сада“, навели су у „Фејсбуку“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво