Читај ми!

Онлајн воћари, повртари и сточари, спакујте алатке, Фармвил се гаси 31. децембра

Уколико желите да оберете те сочне јабуке и грожђе, боље би вам било да пожурите јер „Зинга“ планира да угаси „Фармвил“ на Фејсбуку крајем ове године.

То и није потпуно неочекивано, јер је Фејсбук најавио још у јулу да неће подржавати видео-игре базиране на Флеш платформи од 31. децембра, исти дан када „Адоб“ потпуно гаси Флеш плејер.

И поред свега тога, чини се као крај једне ере. Колико год Фармвил смешан и понекад фрустрирајућ био, у једном периоду се чинило да се сви људи на Фејсбуку баве окопавањем својих усева, сређивањем воћњака и гајењем стоке и живине.

Лансирана 2009. године за само два месеца игра је имала 10 милиона активних играча. На врхунцу популарности имала је 30 милиона играча на дневној бази и око 80 милиона регистрованих корисника.

Наставак и мобилна верзија независна од Фејсбука су уследиле, али никада нису постигле успех оригинала.

Играчи који и даље играју Фармвил ће моћи да купују у игри све до 17. новембра, након чега ће платежни систем бити угашен. Моћи ће да се игра све до 31. децембра, када ће бити потпуно угашена.

Ипак, из „Зинге“ кажу да ће мобилна верзија Фармвила 3 бити доступна ускоро.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво