Како ће изгледати кабина свемирског авиона „Вирџин галактика“

Делује да ће свемирски туризам бити прилично удобан, могло би се закључити из првих фотографија које приказују како ће изгледати кабина „Вирџин галактикове“ летелице која ће за 250.000 долара по седишту носити људе на ивицу Земље и свемира.

За четврт милиона долара путници ће моћи да уживају у суборбиталном лету на летелици „Јунити“и то удобно заваљени у шест седишта са 12 кружних прозора кроз које ће посматрати свемир.

„Имаће сјајна седишта која ће бити прилагођена сваком путнику и померати се како би повећала удобност“, рекао је један од челника компаније, Џорџ Вајтсајдс.

Када достигну максималну висину од 97 километара, путници ће моћи да откопчају појасеве и лебде у бестежинским условима.

„Вирџин галактик“ саопштио је да има 600 муштерија које су се пријавиле за лет и још више од 400 које су заинтересоване. Први лет још није заказан.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво