Оптички интернет – најбоље решење за целу породицу

Корисници оптичког интернета имају супер брз проток са могућношћу aплоуда до 400 Мbs, гледање ТВ програма и мобилни интернет на пет бројева

Телекомуникациони сервиси заузимају веома значајну улогу у нашем животу, а током изолације изазване пандемијом њихов значај показао се јасније него икад. Осим што смо посредством интернета, телевизије и телефоније могли да наставимо обављање посла од куће, ти сервиси су нам уједно омогућили и да останемо у контакту са најближима, добијемо неопходне информације и да смислено испунимо време проведено у карантину.

Потребе једне породице за стабилном и брзом интернет везом, телефонијом и телевизијом нису ништа мање ни у „редовним" условима, и баш зато мтс BOX пакети нуде све неопходне услуге на једном месту. Увођење оптике, која нуди најбољу могућу интернет услугу тренутно доступну на тржишту, омогућава мтс корисницима да уживају у свим могућностима које нам пружа технологија у 21. веку. 

Оптичка мрежа додатно унапређује све услуге без којих је свакодневни живот незамислив и обезбеђује брз и стабилан интернет без сметњи, уживање у видео садржајима без проблема са учитавањем уз веома брз уплоад и доwнлоад. Мама жели да гледа филм, син да игра игрице, док је ћерка на друштвеним мрежама? Никакав проблем! Оптика омогућава коришћење више уређаја истовремено без утицаја на квалитет сигнала. 

До сада је мтс оптика стигла до чак пола милиона домаћинстава у Србији, а корисници BOX пакета који се определе за њу на располагању имају супер брз интернет са могућношћу aплоуда до 400 Мbs, више од 80 омиљених ХД канала на мтс ТВ, као и коришћење 100 ГБ месечно за 5 мобилних бројева. Све ове услуге у оквиру BOX пакета доступне су корисницима по цени од само 1 динар током првих 6 месеци.

Прикључите се великој мтс оптичкој породици и уживајте у свим погодностима брзог интернета и гледању квалитетног ТВ садржаја, а све то на више уређаја истовремено. Сам процес увођење оптике веома је једноставан. Оптичка влакна су танка и провидна, тако да не нарушавају изглед ентеријера, док подземна инсталација оптичке инфраструктуре чини да сигнал буде поуздан без обзира на спољашње услове и временске прилике.

Врхунска технологија оптичке мреже олакшаће свакодневницу, а сви детаљи мтс BOX понуде могу се пронаћи на линку. мтс оптичка породица чека на Вас!

 

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво