Вип мобајл отворио прву виртуелну продавницу у Србији

Корисници на интернету имају исто искуство као да су ушли у било коју од ВИП-ових продавница и на располагању су им све услуге.

За разлику од онлајн продавнице, виртуелна продавница заиста постоји у стварном свету и физички изгледа као и свако друго продајно место Вип-а.

Приступа јој се са мобилног уређаја или компјутера кликом на адресу продавнице, а прво што вам се покаже је слика са камере постављене тако да видите цео простор.

Није неопходно да будете корисник Вип-ових услуга – свако може да уђе у виртуелну продавницу као што улази у било коју другу.

У продавници вас дочекују прави продавци с којима ступате у контакт уписијући свој број телефона на који вас позивају, уколико су у том тренутку слободни.

Лик продавца, односно саветника, појавиће се на екрану, а кроз продавницу и понуде водиће вас користећи камере постављене у продавници као и ону на свом телефону.

Уколико је потребно да вам представи понуде поделиће их са вама на екрану, препоручиће вам оно што вам највише одговара и припремиће све неопходне уговоре и уређаје за које се определите.

Урећај и уговоре достављају на адресу коју назначите, курирском службом, а потписом потврђујете да сте прихватили уређај или уговорне обавезе за које сте се определили. Рок испоруке је до три радна дана.

У Вип виртуелној продавници посетиоци могу да обаве све активности и погледају цеокупну понуду уређаја и додатне опреме као на било ком другом продајном месту те компаније. 

Могуће је потписати нови уговор, пренети број у Вип мрежу, прећи са припејда на постпејд тарифу, обновити уговор са уређајем или без њега, уз бесплатну доставу, додати уређај уз продужење уговорне обавезе на 24 месеца и купити додатну опрему на рате уз постојећи уговор или готовински, уз попуст од 10%.

Радно време продавнице је од 9 до 21 сваког радног дана.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво