Сада се у „Фортнајту“ можете борити као Дедпул

Када је стигла нова сезона „Фортнајта“, једна од новина која је привукла највише пажње било је појављивање Марвеловог антихероја, Дедпула.

Дедпул се појављивао у различит елементима Фортнајта. Могао се пронаћи скривен у купатилу у главном "battle pass" менију, али га није било могуће користити. Сада се то променило и обличје Дедпула је постало доступно играчима.

Дедпул је доступан свима који су купили овосезонски "battle pass" и прилично га је лако откључати. Потребно је само да се пронађу два пиштоља скривена на екранима менија. Када се то уради, просто се уђе у меч и „пресвуче“ у Дедпула у било којој телефонској говорници на острву.

Међутим, то није све. Постоје и бројни додаци који се могу откључати. Попут Дедпулових мачева, а доступна је и алтернативна верзија костима без маске.

Новина је и јахта која се налази на североисточном делу мапе која је трансформисана у Дедпулов брод за забаву, заједно с огромним балонима и хелидромом.

Дедпул није први лик из стрипова који се појавио у игри Фортнајт. Пре њега су стигли Авенџерси, Бетмен и Харли Квин.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво