„Вајбер“ због коронавируса дуплирао број учесника у групним позивима

„Ракутен Вајбер“ удвостручује број особа које могу да учествују у групним позивима на 10 одједном – и то од данас. Одлука о појачаном развоју ресурса донета је као брз одговор на околности у вези са пандемијом Ковид-19 и повећаних потреба за групним разговорима великих породица, одржавања радних састанака на даљину, као и обавештавања ученика.

Сви Вајберови 1-на-1 и групни четови обезбеђени су обостраном енкрипцијом, а једнако су заштићени и класични позиви, поруке, фотографије и документи које корисници деле.

Ништа што корисници шаљу једни другима никада се не чува на „Вајберовим“ серверима након што је испоручено. Чим су поруке послате, захваљујући шифровањем с-краја-на-крај, ниједна трећа страна (па ни „Вајбер“) нема кључ којим би могли да откључају поруку. Кључ имају само особе које су послале и примиле поруку.

„Одлучни смо у настојању да људима омогућимо што више начина за групну комуникацију током ове ситуације, да не морају физички да буду на истом месту. Како се Ковид-19 пандемија шири, све више људи посао обавља од куће, зато желимо да им осигурамо једноставан наставак рада где год да се налазе, као и лаку комуникацију с драгим особама“, рекао је Офир Еyал, оперативни директор „Ракутен Вајбера“.

Више информација сазнајте на званичној заједници Вајбер Србије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво