Америчка војска уговорила проучавање „ванземаљских легура“

Договор који је постигнут између компаније "To The Stars Academy of Arts and Science" и америчке војске, показује да војска жели да утврди веродостојност групе која проучава неидентификоване летеће објекте и њене тврдње да поседује неке „необјашњиве“ легуре и „технолошке иновације“.

Прве информације о партнерству војске и групе, коју предводи бивши гитариста групе „Блинк-182“ Том Делонж, појавили су се у медијима протеклих дана, а сада су испливале и нове информације.

Група тврди да поседује читав низ мистериозних легура које „не могу да се добију садашњом инжењерском и металуршком технологијом“. Нова документа која је објавио сајт War Zone, наводно показују да војска жели да потврди те тврдње.

„'To the Stars Academy of Arts and Science' је компанија са материјалом и технолошким иновацијама, које могу да обезбеде унапређења за наша копнена возила. Технолошке иновације су постигнуте и осмишљене помоћу напретка у технологији метаматеријала и квантне физике“, наводи се у споразуму о сарадњи.

У документу се наводи да власти желе да „процене, тестирају и анализирају“ материјал у државним постројењима како би га упоредили са познатим легурама и утврдили шта је потребно за његову репродукцију.

„Уколико се потврде тврдње партнера, онда значајна унапређења могу да буду направљена на нашим копненим возилима, чима би била повећана њихова безбедност, заштита од удара и смањивање масе“, додаје се у документу.

Сарадња ће, како је договорено, трајати до септембра 2023. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво