Читај ми!

Ен Хатавеј, леопард хаљина и секси плес на Недељи моде у Паризу

У Паризу је одржана Недеља моде, на којој је култни бренд „Скјапарели“, који предводи Данијел Розбери, представио колекцију инспирисану Дантеовом „Божанственом комедијом“ и „Паклом“. Пометњу је изазвала и Ен Хатавеј.

Друштвене мреже преплављене су фотографијама и снимцима упечатљивих оутфита манекенки и познатих дама које су прошетале модном пистом Париза. Међу њима су Кајли Џенер, Ирина Шајк, Наоми Кембел, Доџа Кет...

У првом плану су хаљине које имају животињску главу као детаљ. Али за око посматрача запала је и необична модна комбинација Доџе Кет, која је у свом црвеном издању на себи понела 30.000 сваровски кристала.

На Недељи моде у Паризу приказана је колекција за пролеће/ лето 2023. године која је нешто ново и „застрашујуће" са упечатљивим детаљима животињских глава лава, леопарда, вучице, које у Дантеовој алегорији представљају пожуду, понос и похлепу.

Модна кућа „Виктор & Ролф" на Недељи високе моде у Паризу представили су колекцију пролеће-лето 2023, а модели су прошетали у бајковитим хаљинама од тила које су биле окренуте у свим правцима. 

Иначе, дизајнери су истакли да су животињске главе ручно рађене од пене, смоле, вуне и вештачког крзна. Касније су ручно осликане.

Пажњу је привукла и глумица Ен Хатавеј, која је била на Недељи моде у Паризу и засенила својим младалачким изгледом.

Она је на плесном подијуму после свечаности заиграла уз песму "Lady Marmalade". Видео је прегледало више од 16 милиона људи.

Такође је одушевила и модном комбинацијом коју је носила за кућу Валентино.

Понела је хаљину са леопард принтом и перлама, уз обавезне хеланке. Такође је имала и штикле с леопард принтом.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво