Читај ми!

Одбојкашице Србије поражене од Бразилки у четвртом колу Лиге нација

Одбојкашице Србије поражене су од Бразилки у четвртом колу Лиге нација резултатом 3:0 (25:15, 25:19, 25:19) у последњем мечу првог викенда који је игран у Рио де Жанеиру.

Бразилке су пред домаћом публиком биле доминантне од почетка до краја против комбинованог састава Србије.

Српкиње после четири одиграна кола имају скор 1-3, победиле су Тајланд, а пре Бразила изгубиле и од Доминиканске Републике и Кине. Бразилке после четири одиграна кола имају максималан учинак.

У оквиру друге седмице, од 28. маја до 2. јуна, Србија ће играти у Арлингтону, у Сједињеним Америчким Државама, а први меч ће одиграти против Пољске у уторак, 28. маја од 23 часа по нашем времену.

Други ривал Србије у Арлингтону биће Турска у петак, 31. маја (2.30 по средњоевропском времену). Трећу утакмицу у САД играће против Канаде у петак, 31. маја (23.30 по средњоевопском времену). У недељу, 2. јуна у 3.00 изабранице Ђованија Гвидетија ће играти против Бугарске у четвртом мечу у Арлингтону. У САД ће поред домаћина играти и Немачка и Јужна Кореја.

Финални турнир Лиге нација одиграће се од 20. до 23. јуна у дворани Хуамрак у Бангкоку, у Тајланду. На финални турнир ће се пласирати домаћин и још седам најуспешнијих селекција.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије