Читај ми!

Костић и Милинковић Савић: Верујемо у победу против Бугарске

Фудбалски репрезентативац Србије Филип Костић изјавио је да очекује тежак меч против Бугарске, али је додао да верује у победу свог тима у Разграду.

Србија ће у уторак од 20.45 гостовати селекцији Бугарске у мечу Групе Г квалификација за Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој.

"То једна од најбитнијих утакмица, знамо шта може да нам донесе. Са евентуалном победом били бисмо много ближи коначном циљу. Имали смо у Бечу лепу увертиру, спремни смо за оно што нас очекује у Разграду. Сигурно да нам неће бити лако, али ја верујем у победу, јер са нова три бода били бисмо много ближе пласману на Европско првенство", истакао је Костић.

Србија је у Бечу одиграла пријатељски меч са Јорданом у коме је тријумфовала са 3:2.

"Јунски термин је јако незгодан, али како свима, тако и нама. Селектор је поделио минутажу. Дао је шансу и неким играчима који нису много играли, добили су прилику да се докажу, покажу да им је место у репрезентацији. Искрено се надам да су је искористили. Све је добро, атмосфера у екипи што је најбитније. Сложни смо, а када је тако можемо много", додао је Костић.

Србија се налази на првом месту на табели Групе Г са шест бодова.

"Сигурно је да ћемо ићи на сва три бода, јер онда, нећу да кажем математички, али сигурно да смо велики део посла онда завршили. У случају победе били бисмо веома близу циља и пласмана на Европско првенство", навео је репрезентативац Србије Сергеј Милинковић-Савић.

Репрезентација Србије у фудбалу путује у понедељак чартер летом до Варне, а онда аутобусом до Разграда.

Утакмица ће бити одиграна у уторак, 20. јуна од 20.45 у Разграду.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије