Читај ми!

Бејби Лазања се расплакао, окупљени Загрепчани скандирали: Победа

Град Загреб свечано је дочекао свог представника Бејби Лазању, другопласираног на овогодишњој Песми Евровизије, Еуровизији, на Тргу бана Јелачића. Програм на Тргу је почео у 13 часова, а авион с хрватском делегацијом слетио је на загребачки аеродром око 13.15, преносе хрватски медији.

Марко Пуришић, познатији под уметничким именом Бејби Лазања, одушевио је хрватску публику сјајним наступом и успехом на овогодишњој Песми Евровизије у Шведској па му је на загребачком Тргу бана Јелачића припремљен сјајан дочек.

Бејби Лазања је за окупљене два пута отпевао Рим Тим Таги Дим, а публика је заједно са њим певала и играла. Марко, односно Бејби Лазања је у једном тренутку на бини заплакао.

„Лако за мене, битно да су људи сретни“, рекао је скромно.

Када се попео на бину заједно са члановима хрватске делегације, нагласио је да су све сами направили.

„Што бих ја сад требао рећи? Очекивао сам 20 људи на аеродрому и овдје стотињак... Не знам што да вам кажем. Хвала вам липа... Надам се да сте задовољни. Дали смо све од себе, то сте препознали очито. Хвала мојој екипи, ми смо клинци, нитко нема преко 33 године... Све смо сами радили, одлазили с посла. Доказали смо да се може доћи на неку разину сам", рекао је.

На аеродрому га је дочекала мајка коју је чврсто загрлио кад ју је угледао.

Хиљаде људи почеле су да се окупљају већ и пре 13 часова, а Бејби Лазања је на Трг стигао нешто пре 15 часова у панорамском аутобусу.

Атмосфера је већ била усијана и пре његовог доласка јер су за „загревање“ били задужени ди-џеј Марио Ковач и бивши представници хрватске на Песми Евровизије: „Лет три“, Тајчи и Емилија Кокић.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије