Срећа отишла у Ниш

Нисмо као Италијани дуго чекали на добитника седмице у игри на срећу Лото. Извучена је, после 18 недеља. Власнику тикета донела је 176 милиона динара. Добитни листић уплаћен у Нишу, на продајном месту Државне лутрије Србије. Добитник се још није јавио.

У игри за седмицу било је шест листића, а последњи извучени број 11 из бубња донео је срећу и богатство непознатом Нишлији. Добитна комбинација је, како је званично потврђено, уплаћена у Нишу, на уплатном месту Државне лутрије Србије у Рендгеновој улици.

"Добитни листић донеће власнику 175.989.420 динара", каже Ненад Милић, извршни директор региона "југ" Државне лутрије Србије. Када се од ове суме одузме неопорезовани део од 17.638 динара, на остатак је дужан да плати порез на добитак од 20 одсто.

Добитник седмице из 41. кола, који се још није јавио, моћи ће награду да преузме за осам дана, када истиче рок за евентуалне приговоре.

Уколико се нови лото милионер не јави у року од 60 дана од објављивања званичног извештаја, новац остаје држави. Међутим, таква могућност се искључује у Нишу, где сви верују и да ће власник листића да искористи право и остане анониман.

За сада непознати срећник уплатио је тикет за систем од десет бројева са 120 комбинација, за који је издвојио 4.800 динара.

Листић је примио радник Славиша Станковић из Бора, који је ожењен у Нишу. "Тешко је и да нагађам ко би могао да буде власник, јер је овде била велика гужва. Само у уторак је уплаћено више од 500 листића. Ово уплатно место је постало баш срећно, јер је прошле седмице овде купљен тикет за ТВ Бинго", који је власнику донео 140.000 за 14 погодака". истиче Станковић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво