Крипта изнад Мерилин продата за 4,6 милиона

Власница гробнице изнад гроба америчке глумице Мерилин Монро на гробљу у Лос Анђелесу, продала ју је на онлајн аукцији за 4,6 милиона долара, девет пута већу суму од планиране.

Удовица Американца Ричарда Пончера, Елзи, продала је путем аукцијске интернет странице "И-Беј" за 4.602.100 долара крипту свог супруга, која се налази тачно изнад крипте легендарне филмске глумице Мерилин Монро.

Пончерова је рекла да је продала крипту на лосанђелеском гробљу како би исплатила хипотеку (текст "Вечни починак" уз Мерилин Монро).

Аукција је отворена почетком августа са почетном ценом од 500.000 долара и до затварања 24. августа привукла је 21 понуду.

Покојни Ричард Пончер купио је крипту од звезде бејзбола и бившег супруга Мерилин Монро, Џоа ДиМађа, када се славни пар развео 1954. године.

Ричард је од своје жене захтевао да после смрти у ковчег буде постављен потрбушке, "лицем према Мерилин".

Мерилин Монро преминула је 1962. године у 36. години, док је Пончер умро 1986. године у 81. години.

Удовица планира да супругове посмртне остатке премести у крипту која је првобитно била њој намењена. Она је одлучила да након смрти њено тело буде кремирано.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије