Читај ми!

Мање облака уз више температуре – до 17 степени

Облаци се разилазе и током дана се очекује више сунца. На југу и југоистоку земље је могућа слаба киша, а на планинама поново снег. У осталим крајевима сунчано, уз мало облака. Јутарња температура од 1 до 7, највиша од 13 до 17 степени.

Мало и умерено облачно са дужим сунчаним интервалима, а само се у брдско-планинским пределима јужне и југоисточне Србије уз више облачности пре подне и средином дана понегде очекује слаба краткотрајна киша, а на високим планинама краткотрајно и слаб снег. Ветар слаб и умерен, северозападни. 

Током јутра се очекује температура од 1 до 7, а највиша дневна од 13 до 17 степени.

Сутра ујутру слаб приземни мраз. Током дана мало топлије, пре подне претежно сунчано, после подне постепено наоблачење, касније после подне са кишом у јужним, увече и у централним, а током ноћи и у већини осталих предела Србије. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 13 до 17 степени.

У недељу претежно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, а у планинским пределима и са снегом. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, после подне у Војводини у скретању на северозападни правац и у појачању. Најнижа температура од 2 до 8, а највиша од 12 до 16 степени.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво