Временска прогноза за 18. март 2024.

У већем делу земље углавном суво. Само понегде може бити слабе кише. Увече стиже јаче наоблачење с Јадрана донесећи јужним пределима кишу, док ће на планинама падати снег. Јутарња температура од 1 до 7, а највиша дневна од 14 до 19 степени. У Београду је средином дана могућа слаба киша. Температура до 16 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

18.03.2024. Понедељак: Променљиво облачно, на северу суво, а у осталим крајевима средином дана и после подне понегде са краткотрајном кишом или локалним пљуском, на високим планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, на истоку повремено и јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша дневна од 14 до 19 степени. Увече и током ноћи на југозападу и југу Србије пролазно наоблачење са кишом, а на планинама са снегом.

19.03.2024. Уторак: Променљиво облачно у већем делу земље суво са сунчаним интервалима, а само на југу и југоистоку ујутру и пре подне местимично са кишом или локалним пљуском, на високим планинама са снегом. Ветар умерен, повремено и јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 0 до 6, а највиша дневна од 10 до 13 степени.

20.03.2024. Среда: Ујутру понегде слаб мраз. Током дана претежно сунчано, уз малу до умерену облачност. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, увече у скретању на јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 4, а највиша дневна од 12 до 16 степени.

21.03.2024. Четвртак: Ујутру понегде слаб мраз. Током дана претежно сунчано, уз малу до умерену облачност. Ветар слаб и умерен, југоисточни. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша дневна од 14 до 18 степени.

субота, 27. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво