Читај ми!

Временска прогноза 12. децембар

Хладно са температуром тек 2-3 степена изнад нуле до среде, затим осетно топље. У Војводини падавине престају ујутро, док се јужније од Саве и Дунава очекује и формирање снежног покривача.Тамо падавине престају крајем дана. Сутра јутарња темпераутра од -3 дневна до 6. И у Београду пред зору по која пахуља. Сутра престанак падавина, али хладно, до 2 степена.

 
Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

12.12.2022. Понедељак: Хладно. На северу претежно сунчано, а у осталом делу умерено до потпуно облачно местимично са снегом уз формирање мањег снежног покривача, а на југу Србије са мешовитим падавинама. После подне у западним и централним, а до краја дана и у осталим крајевима престанак падавина и разведравање. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку повремено и јак, северозападни, после подне у слабљењу. Јутарња температура од -3 на северу до 4 на истоку, а највиша дневна од 1 до 6 степени. Упозорења: Снег, формирање мањег снежног покривача, вероватноћа 90%.

13.12.2022. Уторак: Претежно сунчано и хладно са слабим, понегде и умереним, јутарњим мразем. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -7 до -2, а највиша дневна од 0 до 6 степени. Упозорења: Тмин < -5, вероватноћа 90%

14.12.2022. Среда: Умерено до потпуно облачно, после подне на југозападу и југу местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и јак, јужни и југоисточни, на југу Баната са олујним ударима. Најнижа температура од -5 до -2, а највиша дневна од 3 до 8 степени. Упозорења: Удари ветра > 17 m/s, 90%.

15.12.2022. Четвртак: Претежно облачно и топлије, местимично са кишом. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура од 1 до 5, а највиша дневна од 7 до 12 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 16.12.2022. до 20.12.2022.)
У петак претежно облачно са кишом, више падавина се очекује на северу земље док ће на југоистоку бити углавном суво. Од суботе захлађење са суснежицом и снегом.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара