Читај ми!

Временска прогноза 10. новембар

Ујутру и пре подне понегде магла. Током дана у већини крајева биће претежно сунчано. После подне на северу, а потом и у осталим крајевима наоблачење. Увече и током ноћи понегде се очекује слаба киша. Највиша температура од 15 до 19 степени. У Београду, након магловитог јутра, претежно сунчано. Увече стижу облаци. Највиша температура око 18 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

10.11.2022. Четвртак: Ујутро у низијама, котлинама и речним долинама магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати и пре подне. У току дана и већини крајева претежно сунчано. После подне на северу, а затим и у осталим крајевима наоблачење, а увече и током ноћи са слабом кишом. Ветар слаб, на југу Баната и умерен, јужни и југоисточни, средином дана и после подне у скретању на северозападни. Најнижа температура од 1 до 9, највиша дневна од 15 до 19 степени. Упорозења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 95%.

11.11.2022. Петак: Претежно облачно и хладније, на северу Војводине суво, у осталим крајевима местимично са слабом кишом, на високим планинама и са слабим снегом. Ветар умерен, на истоку и на планинама повремено и јак северозападни. Најнижа температура од 4 до 9, највиша дневна од 12 до 15 степени.

12.11.2022. Субота: Умерено до потпуно облачно, углавном суво, осим у брдско-планинским пределима где је повремено могућа слаба киша. После подне и увече постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Најнижа температура од 5 до 9, највиша дневна од 13 до 17 степени.

13.11.2022. Недеља: Ујутро по котлинама, низијама и у долинама река магла или ниска облачност, која ће се понегде задржавати и пре подне. У осталим пределима претежно сунчано. Ветар слаб променљив, на истоку умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 7, највиша дневна од 13 до 17 степени. Упорозења: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200m, вероватноћа 85%.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 14.11.2022. до 18.11.2022.)
У понедељак умерено облачно уз јутарњу маглу и ниску облачност која се по појединим котлинама и низијама може задржавати већи део дана. Од уторка до краја периода променљиво са сунчаним интервалима и уз појачање јужног и југоисточног ветра на планинама и у кошавском подручју.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара