Читај ми!

Временска прогноза 23. септембар

Првог јесењег дана смена сунца и облака, али биће и облачности која ће условљавати кишу, пљускове и грмљавину. Јутро хладно, понегде са слабим мразем, током дана топлије, од 16 до 20 степени. У главном граду сунце и облаци. Температура до 18 степени.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

22.09.2022. Четвртак: Променљиво и хладно уз смену сунчаних и облачних интервала, а повремено се очекује и краткотрајна киша или локални пљусак који понегде може бити праћен грмљавином. Ветар слаб до умерен, на истоку повремено и јак, западни и северозападни. Највиша дневна температура од 15 до 19 степени.

23.09.2022. Петак: Ујутро хладно, местимично уз маглу и ниску облачност. У току дана променљиво уз смену сунчаних и облачних интервала и локалне појаве краткотрајне кише или пљуска. Ветар слаб и умерен, на истоку Србије повремено јак, западни и северозападни, у току ноћи у скретању на јужни. Најнижа температура од 2 до 10 степени, а највиша од 16 до 20 степени. Упозорење: Мраз - Tmin<0 степени или приземни мраз, вероватноћа 90%.

24.09.2022. Субота: Ујутру хладно, у нижим пределима понегде са условима за слаб приземни мраз, док се на високим планинама очекују слаб мраз на 2 m висине. Током дана мало до умерено облачно, суво и осетно топлије. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 8 степени, а највиша од 19 до 23 степена. Упозорење: Мраз - Tmin<0 степени или приземни мраз, вероватноћа 90%.

25.09.2022. Недеља: Постепено повећање облачности са југозапада и запада, а после подне и увече местимично са кишом и локалним пљусковима са грмљавином на северу, западу и југозападу земље. Ветар слаб и умерен, на југу Баната повремено и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 5 до 12 степени, а највиша од 21 до 25 степени.

26.09.2022. Понедељак: Умерено до потпуно облачно, али релативно топло време, повремено са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, посебно у северним, западним и југозападним пределима. Ветар слаб и умерен, у Банату повремено и јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 8 до 16 степени, а највиша од 22 до 26 степени. Упозорење: Локална појава грмљавина, вероватноћа 80%.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара