Читај ми!

Временска прогноза - 14. март

Током поподнева јаче наоблачење и захлађење с кишом, на планинама са снегом. Температура од 14 до 19 степени. Наредних дана хладније, понегде с кишом, и снегом и у нижим пределима.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

14.03.2021. Недеља: Топлије. У првом делу дана у већем делу претежно сунчано. Пре подне на северу, а до краја дана и у осталим крајевима јаче наоблачење и захлађење с кишом, на планинама са снегом. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, од средине дана у Војводини, после подне и у осталим крајевима у скретању на северни и северозападни. Најнижа температура од 1 до 9, а највиша од 14 до 19 степени.

15.03.2021. Понедељак: Претежно облачно, хладније и ветровито, местимично с кишом, на планинама са снегом. После подне на северу, а увече и ноћу  у централним и западним крајевима Србије краткотрајни престанак падавина. На југу и југоистоку снег понегде и у нижим пределима. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од 2 до 6, а највиша од 4 до 9 степени.

16.03.2021. Уторак: Претежно облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом. У ноћним и јутарњим сатима краткотрајан снег понегде и у нижим пределима. Ветар слаб и умерен, у Војводини и источној Србији повремено јак, северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 5 до 9 степени.

17.03.2021. Среда: Претежно облачно, местимично с кишом, на планинама са снегом. У ноћним и јутарњим сатима краткотрајан снег понегде и у нижим пределима. Ветар умерен и јак, северозападни. Најнижа температура од -1 до 5, а највиша од 4 до 8 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 18.03.2021. до 22.03.2021.)
Прохладно време уз честа наоблачења с кишом, на планинама са снегом. 

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво