Читај ми!

Временска прогноза - 5. јануар

Подне претежно сунчано, увече ново наоблачење, местимично с кишом. Температура од 7 до 12 степени.

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

05.01.2021. Уторак: Ујутро у нижим пределима магла или ниска облачност, а слаба киша се још само понегде очекује у Банату, на истоку и југоистоку земље. Пре подне постепено разведравање, средином дана и после подне претежно сунчано. У брдско-планинским пределима сунчано током целог дана. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни. Најнижа температура од -2 до 6, а највиша од 7 до 12 степени. Увече и ноћу ново наоблачење, местимично са кишом у западним деловима земље.

06.01.2021. Среда: Облачно, повремено с кишом, на планинама са снегом, а више падавина очекује се у другом делу дана и током ноћи у југозападним, јужним и југоисточним пределима. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју и на планинама повремено јак, јужни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 4, а највиша од 7 до 12 степени.

07.01.2021. Четвртак: Претежно облачно, углавном суво и мало хладније, а слаба киша још само ујутру и пре подне понегде се очекује на југу и истоку земље. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 4, а највиша од 5 до 9 степени.

08.01.2021. Петак: Умерено и потпуно облачно, још мало хладније, местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом, осим на северу и северозападу земље где ће бити суво. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од -2 до 3, а највиша од 3 до 7 степени.

Прогноза временa за наредних пет дана (од 09.01.2021. до 13.01.2021.)
Умерено и потпуно облачно уз даљи пад температуре. У брдско-планинским пределима падаће снег уз формирање/ повећање висине снежног покривача, у нижим пределима мешовите падавине и киша и снег. 

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара