Читај ми!

Временска прогноза - 25. децембар

У нижим пределима снег се очекује у суботу.Највиша дневна температура 21 степен.


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)
 

25.12.2020. Петак: Наоблачење са кишом и падом температуре из северниг, западних и југозападних крајевадо краја дана проширии на целу земљу. На планинама снег. Ветар умерен, у скретању на северозападни. Најнижа температура од 1 до 7, а највиша од 7 на северу до 14 степени на истоку и југоистоку.

26.12.2020. Субота: Облачно и још хладније са падавинама. У нижим пределима прелазак кише у снег, а увече и у току ноћи ка недељи у централним и јужним деловима Србије стварање снежног покривача. У Војводини мала количина падавина. На планинама у току целог дана снег и значајно повећање висине снежног покривача. Ветар слаб и умерен, у Војводини и на планинама повремено јак, северозападни. Јутарња и дневна температура без већег колебања и у интервалу од 0 до 5, у Неготинској Крајини око 7 степени. Упозорење - потенцијално опасна појава: Количина падавина већа од 30 l/m² за 24 h, вероватноћа 70%, влажан снег, снег, на планинама формирање/повећање снежног покривача, вероватноћа 90%

27.12.2020. Недеља: Облачно и хладно, у већем делу са суснежицом и снегом. У нижим пределима формирање снежног покривача, а на планинама значајније повећање. Ветар слаб и умерен северозападни, после подне у скретању на југоисточни. Најнижа температура од -2 до 0, највиша дневна од 0 до 2 степена.Упозорење - потенцијално опасна појава: Снег, формирање /на планинама повећање снежног покривача, вероватноћа 90%

28.12.2020. Понедељак: Јутро хладно, пре подне постепено разведравање. Током дана мало и умерено облачно и топлије. Ветар слаб и умерен југоисточни, у кошавском подручју током дана у појачању. Најнижа температура од -3 до 0, највиша дневна од 3 до 10 срепени.  

Прогноза временa за наредних пет дана (од 29.12.2020. до 02.01.2021.)
У уторак суво уз даљи пораст темпертауре и пораст температуре. У кошавском подручју почеће да дува умерен и јак југоисточни ветар. Од среде пролазна наоблачења понегде с кишом, на планинама са слабим снегом.
 

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара