Читај ми!

Временска прогноза - 22. децембар

После магловитог јутра, током дана облаци, али само понегде на северу и истоку слаба киша. На југу Баната и у Подунављу повремено јак ветар. У већини крајева топлије, температура од 7 до 11 степени, у Тимочкој Крајини хладније. У Београду мало кише и 10 степени. Ако је зима, стварно није лав.

 

Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(Извор: РХМЗ)

 

21.12.2020. Понедељак: Умерено до потпуно облачно, понегде са слабом кишом или росуљом, на високим планинама повремено са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу повремено и јак југоисточни. Највиша  температура од 3 до 9 степени.

22.12.2020. Уторак: Умерено до потпуно облачно, ујутру понегде магла, а после подне, увече и током ноћи на северу и истоку понегде слаба краткотрајна киша. Ветар слаб и умерен, на југу Баната и у доњем Подунављу и јак, јужни и југоисточни, после подне у слабљењу.  Најнижа температура од -1 до 4 степена, највиша од 7 до 11 степени, у Тимочкој Крајини хладније, око 4 степена. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%.

23.12.2020. Среда: Ујутро и делом пре подне умерено до потпуно облачно, још понегде је могућа слаба краткотрајна киша и локална појава магле, затим разведравање, па се током већег дела дана очекује претежно сунчано и веома топло за овај период године. Ветар слаб и умерен, западни и југозападни. Најнижа температура од 0 до 7 степени, највиша од 10 до 16 степени. Упозорење: МАГЛА - Хоризонтална видљивост < 200 m, вероватноћа 90%.

24.12.2020. Четвртак: Претежно сунчано и веома топло за овај период године уз слаб и умерен, на северу и у планинским пределима повремено и јак југозападни ветар. Увече и током ноћи на северу наоблачење с кишом и падом температуре. Најнижа температура од 0 до 8 степени, највиша од 11 до 18 степени.            

25.12.2020. Петак: Наоблачење с кишом ће се до краја дана проширити и на остале крајеве уз осетан пад температуре. На паланинама снег. Ветар умерен и јак, у скретању на северозападни. Најнижа температура од 2 до 8 степени, највиша од 7 степени на северу до 12 степени на истоку и југоистоку.      

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се