Читај ми!

Временска прогноза - 4. децембар

Пре подне више облака, од поднева више сунца. Дуваће кошава. Биће мало топлије у већини крајева. Највиша температура од 8 до 13, у Тимочкој Крајини хладније. У Београду 10 степени. 


Прогноза времена, упозорење и вероватноћа остварења опасне појаве
(извор: РХМЗ)


04.12.2020. Петак: У већем делу ветровито, суво и још мало топлије. Ујутро и пре подне умерено и потпуно облачно, а од средине дана више сунчаних интервала, само ће се на истоку и југоистоку задржати облачно, понегде са слабом кишом. У Тимочкој Крајини хладније уз могућност провејавања слабог снега. Ветар умерен и јак, јужни и југоисточни, у кошавском подручју јак и олујни. Најнижа температура од 0 до 7, највиша од 8 до 13 степени, у Тимочкој Крајини око 3 степена. Упозорење - опасна појава: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

05.12.2020. Субота: У већем делу претежно сунчано и још мало топлије. У Тимочкој Крајини облачно и тмурно, могућа је слаба киша. Ветар слаб и умерен, у вишим планинским пределима и у кошавском подручју јак, јужни и југоисточни, а у јужном Банату и олујни. Најнижа температура од 1 до 7, највиша од 9 до 14 степени, у Тимочкој Крајини око 5 степени. Упозорење - потенцијално опасна појава: Удари ветра > 17 m/s, вероватноћа 90%.

06.12.2020. Недеља: У већини места мало до умерено облачно, ветровито и топло. У Тимочкој Крајини облачно и тмурно, могућа је слаба киша. Увече и током ноћи ка понедељку пролазно наоблачење са југозапада, које ће местимично условити слабу кишу. Ветар умерен и јак, на планинама и у кошавском подручју јак и олујни, јужни и југоисточни . Најнижа температура од 2 до 9, највиша од 11 до 15, у Тимочкој Крајини око 7 степени. Упозорење - опасна појава: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%.

7.12.2020. Понедељак: Умерено и потпуно облачно, на истоку и југоистоку местимично с кишом углавном слабог интензитета. Ветар умерен и јак, на планинама и у кошавском подручју јак и олујни , јужни и југоисточни, после подне у краткотрајном слабљењу. Најнижа температура од 3 до 7, највиша од 7 до 10, у Тимочкој Крајини око 5 степени. Упозорење - опасна појава: Удари ветра > 24 m/s, вероватноћа 90%. 

Прогноза временa за наредних пет дана (од 08.12.2020. до 12.12.2020.)
У већини дана суво и ветровито, са умереним и јаким, на подручју јужног Баната и олујним југоисточним ветром и температуром и даље изнад просечних вредности. Само ће у среду и четвртак бити претежно облачно местимично с кишом.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара