Током јутра ведро, после подне и увече се очекују пљускови са грмљавином

Ујутру ведро, током дана, уз облаке, веома топло. После подне, увече и ноћу време се мења, понегде се очекују краткотрајна киша и пљускови са грмљавином. Јутарња температура од 13, највиша до 31 степен. Због грмљавине ће у целој земљи на снази бити жути метео-аларм.

Током јутра претежно ведро, у току дана променљиво облачно и топло, после подне, увече и ноћу понегде са краткотрајном кишом, пљусковима и грмљавином.

Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 13 до 18, највиша од 25 до 31 степен.

Због грмљавине ће у целој Србији на снази бити жути метео-аларм, што значи да временске прилике могу бити потенцијално опасне, наводи се из РХМЗ-а. 

Сутра променљиво облачно и свежије, местимично с кишом и ретком појавом пљускова и грмљавине. Ветар слаб и умерен, углавном западни и југозападни. Најнижа температура од 12 до 17, а највиша од 22 до 25 степени.

Облачно са кишом и у среду 

Слично време и у среду. Ујутро и пре подне углавном суво, после подне са запада наоблачење с кишом. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни, увече и ноћу северозападни. Најнижа температура од 10 до 15, највиша од 22 до 26 степени.

За четвртак се предвиђа облачно и свеже време, местимично с кишом, углавном ујутро и пре подне. У току ноћи делимично разведравање. Ветар слаб и умерен западни и северозападни. Најнижа температура од 12 до 15, највиша од 17 до 21 степен.

Од петка се очекује претежно сунчано и топлије време.

четвртак, 30. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије