Читај ми!

Прогноза за наредних шест месеци: Каква нас јесен чека, хоћe ли бити снега у јануару

Према сезонској прогнози Републичког хидрометеоролошког завода током следећих пет месеци време ће углавном бити топлије и сувље у односу на вишегодишњи просек за тај период.

Тако ће септембар бити просечно топао и мало сувљи. Средња минимална температура ваздуха кретаће се у границама вишегодишњег просека. Месечна количина падавина биће мало мања од тог просека.

Октобар ће бити мало топлији и мало сувљи него претходних година. Средња минимална температура ваздуха биће у границама вишегодишњег просека, односно мало изнад просека.

Месечна количина падавина биће испод или у границама вишегодишњег просека, тачније нижа за око осам милиметара у односу на просек.

Новембар ће бити топлији и с мање падавина него иначе. Средња минимална температура ваздуха биће мало изнад вишегодишњег просека.

Месечна количина падавина биће испод или у границама вишегодишњег просека.

Према овој прогнози децембар ће бити блажи и с мање падавина, средња минимална температура биће изнад вишегодишњег просека, а колицина падавина испод или у границама просека.

И јануар ће бити блажи и с мање падавина од уобичајеног. Средња минимална температура биће изнад вишегодишњег просека, а месечна количина падавина испод или у границама просека.

Прогнозира се и нешто блажи и сувљи фебруар са средњом минималном температуром изнад вишегодишњег просека и с падавинама које ће бити у границама вишегодишњег просека.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво