Пред нама прави летњи викенд, када нас очекује захлађење

Ујутру сунчано, температура од 13 до 19 степени. Током дана топло, од 30 степени до 33 степена. Сунце и над Београдом, температура око 32 степена. Слично време и сутра, уз промену времена током вечери.

Летње време се наставља током викенда. Ујутру сунчано и топло. Температура ће се кретати од 13 до 19 степени. Током дана топлије – од 30 до 33 степена.

Због више температуре ваздуха, РХМЗ је издао жуто метео-упозорење, што значи да временске прилике могу бити потенцијално опасне.

Слично време и сутра. Претежно сунчано и топло. После подне на југозападу уз дневни развој облачности понегде са краткотрајним пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен, северозападни. 

Јутарња температура од 16 до 20 степени, највиша дневна од 27 степени до 31 степен.

Свежије од понедељка 

У понедељак свежије, променљиво облачно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен северни, северозападни. Јутарња температура од 16 до 20 степени, највиша дневна од 27 до 31 степен.  

Претежно облачно и местимично са кишом ће бити и у уторак. Локално ће бити могуће и обилне падавине за кратак период. Ветар умерен северни, северозападни. Јутарња температура од 16 до 20 степени, највиша дневна од 24 до 29 степени.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво